Tuesday, March 27, 2012

My Niece Engagement

Last week sangat la tension dan stress. Mula² cakap ok nak buat 25/3/2012 lepas tu tak jadi pulak. Lepas tu call cakap jadi pulak....poning eden mcm ni...anyway. Maybe korang tak tau yg aku ni buat part time jadi mak andam utk bride to be :) .Kali ni aku la kan yg kena make up kan niece aku ni.....layan je la pic ye (dah la jadi mak andam, kena plak jadi photographer yg tk bertauliah ni)...malas nak taip banyak² ..........















2 comments:

  1. Tq sue..... dah lama tk buat nie kira baru nak mula balik

    ReplyDelete